Kalibratie - Certificatie

Kalibratie

Druk, temperatuur en anderen factoren zijn belangrijke facetten in bijna elke werkplaats en in ieder industrieel proces. Dit is waarom meetinstrumenten een essentiële rol spelen in het in beeld brengen en beschermen van processen en omgeving. Het verzekert ook dat de apparatuur altijd naar behoren functioneert. Het is niet alleen de kwaliteit, het monitoren of signalering voor preventief onderhoud dat op het spel staat, maar ook mensenlevens. Om te verzekeren dat uw instrumenten naar behoren functioneren, is het van essentieel belang uw apparatuur goed getest en gekalibreerd is. Verschillende internationale erkende inspectiebureaus adviseren dan ook dat cruciale apparatuur regelmatig getest en gekalibreerd wordt.

Apparatuur

Afhankelijk van de benodigde nauwkeurigheid en de exacte functie van de test of kalibratie zullen onze technische adviseurs de juiste keus maken uit onze uitgebreide assortiment aan test- en kalibratieapparatuur. Voor bijvoorbeeld een drukschakelaar is een handpomp met een analoge meter de meest effectieve manier, terwijl bij een kalibratie van een temperatuursensor waarbij de kwaliteit van uw producten afhankelijk is moet er getest worden met een zeer accurate temperatuur kalibratieinstrument ondersteund door een computer dat de meetdata registreert. Deze computer vertelt ons wat de nauwkeurigheid is en wij doen verder de rest.

Certificeren

U kunt bij GMS Instruments ook terecht voor het certificeren van uw apparatuur. Wij hebben ons eigen laboratorium waar wij apparatuur traceerbaar testen, kalibreren en certificeren. Wij bieden ook een instrumenten huur service aan. Dit is beschikaar voor het vervangen van het instrument tot het helpen bij grote hoeveelheden werk en of standaard vragen. En vanzelfsprekend worden onze producten geleverd met een kalibratie- en certificatierapport die voldoen aan zowel de nationale als internationale standaarden. De inspectie van de GMS Instruments kalibratieapparatuur voldoet jaarlijks aan de normen van het NMi en BKO. 

Certified Service Station

GMS Instruments is a brand certified service station for the following brands:

Kalibratie Service | GMS Service Center
Certificering | GMS Instruments

Onze services