GMS Instruments opent nieuwe productie faciliteit in Rotterdam

2 July 2018

Al decennia lang staat service aan de basis van GMS Instruments. Bijna vijftig jaar later is er in dat perspectief niets veranderd. Sinds 1 juni 2018 heeft GMS Instruments een nieuwe en zelfvoorzienende productiefaciliteit in Rotterdam geopend. In deze nieuwe flexibele werkplaats worden klant specifieke weerstandsthermometers geproduceerd en getest door één van GMS Instruments eigen experts. De geproduceerde thermometers zijn beschikbaar binnen het korte tijdsbestek dat u mag verwachten van GMS Instruments. Om u kennis te laten maken met deze nieuwe productiefaciliteit biedt GMS Instruments u in juli 10% extra korting op standaard PT-100 weerstandsthermometers.

GMS Instruments produceert weerstandsthermometers volledig op de voor de klant benodigde specificaties. Binnen het standaardbereik kan GMS Instruments PT-100 weerstandsthermometers produceren van -200°C tot + 850°C. De maximale productie lengte van de weerstandsthermometers ligt op 400 mm. 

Optionele toevoegingen zijn onder andere een zender, en de mogelijkheid om de weerstandsthermometer te laten kalibreren inclusief certificaat door onze experts in GMS Instruments eigen Service Center volgens internationale regelgeving.