Motor rapportages op een compleet nieuw niveau

26 May 2017
Ontworpen om de meest uitdagende weersomstandigheden ooit geconstateerd aanboort van een schip of power-plant te weerstaan! De nieuwe LEMAG Electronic Cylinder Pressure Indictor (ECI) geeft het begrip motor rapportage een geheel nieuwe dimensie. De Lemag ECI detecteert motorproblemen voordat het te laat is.

  

De nieuwe LEMAG Electronic Cylinder Pressure Indictor verbeterd de engine uptime en brengt kosten omlaag door ervoor te zorgen dat technisch personeel ten alle tijden inzicht krijgt in de motor gegevens, voordat eventuele problemen zich kunnen voordoen. De ECI is gemaakt om de meest uitdagende weersomstandigheden te kunnen weerstaan. Het robuuste ontwerp maakt het mede mogelijk voor de ECI om ten alle tijden te kunnen rapporteren voor alle grote 2- en 4- takt motoren, ongeacht de brandstof van de motor. 

De LEMAG ECI levert door zijn veilige, innovatieve en precieze crank angle sensors (optioneel) een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Naast deze nauwkeurigheid kan de ECI non-stop metingen verrichten zonder dat de kans ontstaat dat de sensoren oververhit raken. Gemeten resultaten kunnen gemakkelijk direct naar een pc verzonden en geanalyseerd worden, of worden verstuurd naar een supervisor voor gewenste vergelijkingen met eerdere metingen. De ECI is gemakkelijk bedienbaar met handschoenen en door de grafische stap-voor-stap uitleg in het beeldscherm makkelijk hanteerbaar voor nieuwe werknemers.

Detecteer problemen voor het te laat is en resulteert in kostbare downtime. Vraag aan een van onze productspecialisten welke oplossing de LEMAG Electronic Cylinder Pressure Indictor (ECI) voor jou kan verzorgen.