OFFICIËLE SEMA GASES DISTRIBUTEUR

12 September 2017
Op zoek naar kalibratiegas? Met het officiële distributeurschap van SEMA Gases levert GMS de beste kwaliteit kalibratiegas direct uit voorraad.

SEMA Gases is een onderdeel van GMS Instruments B.V. en is volledig gespecialiseerd in alle gasdetectie gerelateerde benodigdheden. SEMA Gases is de producent van diverse spangassen in niet-herbruikbare cilinders. SEMA Gases is ontstaan vanuit de wens om één toepasbaar gasdetectiemerk te creëren dat geschikt is voor alle gasdetectie apparatuur ongeacht van welk fabricaat. Alle gassoorten van SEMA Gases kunnen worden toegepast in het kalibratieproces van zowel vaste- als draagbare gasdetectie apparatuur. 

SEMA Gases produceert zowel enkelgas (ontvlambaar, zuurstof, giftig) als gasmixen (2, 3, 4 of 5 mixen) in verschillende cilindergroottes van 10 liter tot en met 110 liter. SEMA Gases levert voor de cilinders ook de bijpassende doorstromingsventielen. Naast diverse doorstromingsventielen levert SEMA Gases ook een divers aantal accessoires zoals gastestzakjes, testbuisjes, Riken Keiki gas detectoren en koffers voor de cilinders en doorstroomventielen.