Vacature: Sales Representative

1 June 2018
Deze vacature is reeds vervuld

GMS Instruments is opzoek naar een Sales Representative ter versterking van de binnendienst. Ben jij communicatief vaardig en weet je goed te functioneren in team verband, dan zijn wij opzoek naar jou! bekijk de volledige vacature hieronder.  

OVER DE FUNCTIE 

Als Sales Representative is het jouw taak om klanten te adviseren, te informeren en te assisteren bij het vinden van het juiste product of de juiste dienst vanuit de backoffice van GMS Instruments. Door het opbouwen van goede klantenkennis en een technische onderbouwing kun jij de klant op ieder vlak ondersteunen. Als onderdeel van het interne verkoopteam leer je om samen met collega’s het klantenbestand te beheren en als vaardige verkoper gebruik jij de ontwikkelingen op de markt om de klant te voorzien van de beste aanbieding. Je bent communicatief vaardig en weet je collega’s goed aan te vullen. Zo verzeker je de klanttevredenheid op een vlotte en professionele manier. Uiteindelijk rapporteer je aan de Sales Manager. 

WERKZAAMHEDEN

Je werkdag als Sales Representative speelt zich af op kantoor. Als onderdeel van het interne verkoopteam leer je hoe je de klant altijd de beste service kan bieden. Met een groot aantal merken van hoge kwaliteit kun je de klant altijd voorzien van een passende aanbieding. Samen met je collega’s beantwoordt je elke mogelijke vraag die de klant maar vragen kan via de gezamenlijke mailbox. Binnen twee uur een antwoord is voor GMS Instrumets de standaard. Prijzen opvragen, orders afhandelen en offertes maken is jouw territorium. Hiernaast voorzie je klanten van benodigde informatie en houd je je bezig met het evalueren van potentiele klanten en mogelijke leveranciers.

FUNCTIE-EISEN 

  • Een relevante commerciële en/of technische opleiding.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en schrift. 
  • Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een voordeel. 
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een voordeel.
  • Je hebt kennis van en ervaring met de Microsoft Officeprogramma’s Word en Excel. 
  • Je kunt goed in teamverband werken en je streeft naar klanttevredenheid, met de focus op persoonlijk contact. 

ARBEIDSVOORWAARDEN 

Uitstekende, marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

De functie zal worden gestart d.m.v. een halfjaar contract welke bij tevredenheid wordt verlengd. 

INTERESSE 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan ontvangen wij graag een CV en motivatiebrief gericht aan Edward van Doorn (sollicitaties@gms-instruments.nl). We horen graag van je!