Over GMS Instruments

GMS Instruments is de totaalleverancier van meet-, regel- en controleinstrumenten. Dit doen wij voor voornamelijk de scheepvaart, offshore en (petro)chemie bedrijven. Behalve het leveren van onze producten is GMS Instruments ook gespecialiseerd in het monteren, repareren en kalibreren van alle apparatuur en instrumenten. 

Met GMS Instruments is alles onder controle!

Meten is weten, maar weten is meer dan meten. Als professional wil je werken met precieze en efficiënte meet-, regel- en controleapparatuur. In de door technologie gedreven wereld van de scheepvaart, offshore en (petro)chemie bedrijven is een betrouwbare partner voor instrumenten, kennis en service een vereiste. GMS Instruments is die partner voor uw bedrijf! 

Meetbaar beter resultaat

GMS Instruments al geruim 45 jaar toonaangevend importeur, distributeur en service verlener op gebied van meet, reguleer en controle apparatuur. GMS Instruments heeft verschillende klanten opererend in de scheep-, (petro)chemie- en offshore branche. Uw succes kan gemeten worden door ons uitgebreide assortiment, kennis van zaken en totale service pakket. De resultaten zullen aantoonbaar beter zijn als u gebruikmaakt van één van onze kwaliteitsproducten en/of specialisten van GMS Instruments. Deadlines zullen nooit meer in gevaar komen met de 24/7 sales en service support van GMS Instruments. Wij verkopen geen nee! En u kunt altijd op GMS Instruments rekenen als exclusieve dealer van werelds beste en gerenommeerde merken, beschikkend over een voorraad van meer dan 60.000 producten. Met GMS Instruments heeft u altijd en overal alles onder controle!      

Een uitgebreid assortiment aan de beste merken en categorieën 

GMS Instruments heeft bijna ieder huidig en gerenommeerd merk op voorraad onderverdeeld in de volgende productgroepen:

 • Druk
 • Temperatuur
 • Instrument ventielen en kranenblokken
 • Thermische beeldvorming
 • Test en Kalibratie
 • Gasdetectie
 • Niveau
 • Scheidingsmembranen
 • Milieu en Motor
 • Diagnostisch
 • Kleppen
 • Doorstroming

Kalibratie en Service 

Kalibratie is het uitlijnen, aanpassen en perfectioneren van een systeem of meter zodat het werkt zoals het hoort te werken en zijn functie betrouwbaar en met precisie kan vervullen. GMS Instruments houdt niet alleen een enorm en uitgebreid assortiment aan meet en reguleer apparatuur bij maar verzorgt ook de kalibratie en service om al onze producten optimaal te kunnen laten functioneren. Vaak is het een kwestie van het perfectioneren van de afstellingen, meetwaarden aanpassen en het controleren/verhelpen van eventuele afwijkingen. Buiten al dit om biedt GMS Instruments u als klant een scala aan uitgebreide testen, service en reparatie mogelijkheden om alle instrumenten naar het gewenste niveau te krijgen en het daar te houden. GMS Instruments is getraind en gecertificeerd om gas apparatuur te certificeren en controleren. Veel rederijen vertrouwen ons de veiligheid van hun personeel toe door middel van contracten omtrent service en kalibratie van hun gas detectie apparatuur. Bij GMS Instruments vinden wij dat er nooit mensenlevens op het spel mogen staan.        

Alles onder controle met GMS Instruments

Als een vertrouwde totaalleverancier van meet-, regel- en controleinstrumenten steekt GMS Instruments vooral op gebied van advies en service boven haar concurrenten uit. Geen vraag of verzoek is te veel of te moeilijk voor GMS Instruments en wij zullen u altijd helpen met een oplossing. Als geëvalueerd tussenpersoon spreekt GMS Instruments de taal van de consument. Wij weten als geen ander de vertaalslag te maken tussen de vraag of verzoek en onze producten. GMS Instruments hecht zeer veel waarde aan de relatie met de klant, hierdoor beschikt GMS Instruments over een loyale en vaste klanten kring. Met GMS Instuments weet je dat alles onder controle is.

Hoofdkantoor GMS Instruments Rotterdam